Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας

Το Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας είναι εκεί για όσους θέλουν να διατηρηθούν σε «φόρμα» και αγαπούν την εξάσκηση και τον αθλητισμό. Πρόκειται για μεγάλη έκταση με αθλητικές υποδομές που περιλαμβάνουν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις αλλά και κλειστό γυμναστήριο.

Πρόκειται για αθλητικό πολυχώρο στη νότια πλευρά της πόλης  σε έναν χώρο τριακοσίων -300- στρεμμάτων περίπου, πνιγμένο στο πράσινο.

Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις συγκεντρώνουν πλήθος σερραίων δημοτών, φίλων του αθλητισμού, σε καθημερινή βάση και περιλαμβάνουν:

κλειστό γυμναστήριο,

επτά γήπεδα ποδοσφαίρου,

τρία ανοικτά γήπεδα μπάσκετ,

δύο γήπεδα τέννις,

αποδυτήρια αθλουμένων και

αναψυκτήριο.

Πέραν αυτών, στο νότιο τμήμα του οικοπέδου υπάρχει η πίστα καρτ της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών και το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών που αναδεικνύει το Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, σε αθλητικό-τουριστικό χώρο.

Το Αθλητικό πάρκο αποτελεί τον αναπτυσσόμενο πόλο έλξης για τους αθλητές αλλά και τους μαθητές με τις σχολικές τους εκδρομές γεμίζουν νιάτα τον τόπο.

Υπάρχει χώρος για ελεύθερη άθληση αλλά και περιφραγμένος χώρος εκπαίδευσης οδικής αγωγής για παιδιά που θέλουν να μάθουν να κυκλοφορούν με ασφάλεια στους δρόμους.